Vi tilbyder / Info til beboere - FAQ

Info til beboere - FAQ

Team Mod på Livets engagement på et botilbud tager altid udgangspunkt i regelmæssige besøg, som er åbne for alle botilbuddets beboere. Herfra kan tingene vokse i alle mulige retninger afhængig af, hvad vi sammen finder på. De indledende øvelser er altså meget simple og ligger ret fast, men kan alligevel give anledning til spørgsmål. Dem har vi forsøgt at svare på...
 
Hvor foregår besøgene?
Vores besøg foregår der, hvor du bor. Vi afvikler vores besøg i et opholdsrum, en dagligstue, på et fællesareal eller hvad der nu er af faciliteter. Vores erfaring er, at det fungerer rigtig godt at være i et åbent og let tilgængeligt rum, hvor man både kan droppe ind og falde fra som man selv vil.
 
Hvor længe varer et besøg?
Det er forskelligt, men vi afsætter normalt 1½-2 timer.
 
Hvor tit kommer I?
Vi kommer på en aftalt ugedag hver anden uge, typisk først på eftermiddagen. Hvilken ugedag det skal være, bliver vi enige om i fællesskab, så det passer ind i forhold til rytmen og øvrige aktiviteter på matriklen.
 
Hvordan ved jeg, hvornår I kommer?
Vi sender opslag ud, som bliver hængt op.
 
Hvad snakker man om, når Team Mod på Livet er på besøg?
Vi snakker om alting og ingenting. Det, der fylder noget, vil vi rigtig gerne give plads til. Du er også velkommen til at hive en frivillig til side og tage en snak på tomandshånd, hvis det giver mere mening for dig. Ofte er kemi afgørende for, hvem man har lyst til at tale med. Den er vi helt med på.

Må man være med uden at deltage i samtalerne ved besøgene?
Ja, selvfølgelig! Man må gerne bare komme og drikke en kop kaffe i tavshed og gå igen.

Hvad hvis jeg ikke har lyst til at deltage hver gang og ikke kan sige det på forhånd?
Det bestemmer du helt selv. Ingen lover hinanden noget, vi kommer bare. Du er også velkommen til at komme dumpende eller gå igen, når du ikke gider mere. Vi krydser ikke af på deltagerlister, og vi bebrejder ikke nogen noget.

Er personalet med ved besøgene?
Nej, Team Mod på Livets besøg involverer ikke personalet. Ind imellem har vi behov for at få en medarbejder/ledelsen til at give sit besyv med på fx noget praktisk, som vi har brug for at have styr på som gæster i huset. Men som udgangspunkt er vi helt uafhængige.

Hvad koster det?
Absolut ingenting. Hvis vi i fællesskab finder på noget, som vi har lyst til at lave udenfor huset, så er der måske en entré, en transportudgift eller lign. Men vores faste besøg koster dig ikke noget.

Hvis jeg går med noget, jeg gerne vil, eller har brug for et andet perspektiv på, kan jeg så spørge jer?
Ja da! Hellere i går end i morgen. Vi er til for at finde løsninger og se muligheder, og vi er faktisk ret gode til det. Det ender ikke altid der, hvor vi troede, men vi er altid villige til at samarbejde om det, der giver mening for dig.

Hvordan kan jeg få fat i jer?
Det kan du her...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Team Mod på Livet | Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest Birkedommervej 43, 2400 København NV  | Tlf.: +45 30 57 97 67 | teammodpaalivet@sof.kk.dk